Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në StormGain
Udhëzues

Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në StormGain

Llogaria demo në platformë është teknikisht dhe funksionalisht një kopje e plotë e llogarisë së tregtimit të drejtpërdrejtë, përveç që klienti po tregton me përdorimin e fondeve virtuale. Asetet, kuotat, treguesit e tregtimit dhe sinjalet janë plotësisht identike. Kështu, një llogari demo është një mënyrë e shkëlqyer trajnimi, testimi i të gjitha llojeve të strategjive tregtare dhe zhvillimi i aftësive të menaxhimit të parave. Është një mjet i përsosur për t'ju ndihmuar të bëni hapat e parë në tregti, të shihni se si funksionon dhe të mësoni se si të tregtoni. Tregtarët e avancuar mund të praktikojnë strategji të ndryshme tregtare pa rrezikuar paratë e tyre.
Çfarë është StormGain? Rishikoni platformën e tregtimit të kriptove në 2024
Udhëzues

Çfarë është StormGain? Rishikoni platformën e tregtimit të kriptove në 2024

StormGain është një platformë tregtare kriptosh e cila synon ta bëjë tregtimin të arritshëm dhe të lehtë për të gjithë. StormGain.com u themelua në vitin 2019 dhe ka një partneritet ekskluziv me Newcastle FC, një klub futbolli me bazë në Mbretërinë e Bashkuar. Shkëmbimi ka një ndërfaqe të këndshme dhe për mendimin tim, ka një shans të mirë për të sjellë tregtimin e kriptove në një audiencë të zakonshme. Duke e zgjeruar pak këtë, do të doja të theksoja se njerëzit e rinj në industrinë e kriptove ndonjëherë e kanë të vështirë të përdorin shumë shkëmbime (si BitMEX për shembull) pasi ato mund të jenë të mëdha dhe komplekse, por StormGain ka vendosur përvojën e përdoruesit në ballë të operacioneve të tyre për ta ndryshuar këtë. Tregtarët duan disa leva serioze për të tregtuar në kriptomat më të njohura në botë. Ka shumë shkëmbime kriptosh për të zgjedhur, por StormGain ofron veçori unike që e veçojnë atë nga paketa. Kriptovalutat janë bërë më të njohura, por shumë shkëmbime kripto-shkëmbimesh thjesht nuk ofrojnë mjete normale tregtare si porositë kufitare. StormGain krijoi një platformë tregtare me funksione të plota që shkon përtej tregtive të thjeshta. Përdorimi i levës po bëhet më i zakonshëm në botën e tregtimit të kriptove. Jo çdo platformë tregtare e kriptove me levë është krijuar e barabartë. Disa janë konfuze për t'u përdorur, dhe platforma të tjera mund të jenë shumë të shtrenjta për t'u përdorur. StormGain ofron disa nga tarifat më të mira për tregtitë e kriptove me lev, si dhe një grup të plotë mjetesh tregtare. Ka gjithashtu disa shtesa mjaft të ëmbla në ofertë, si dhe hapje të lehtë llogarie. Në këtë përmbledhje, unë do t'ju tregoj gjithçka që duhet të dini rreth StormGain. Unë personalisht e kam testuar shkëmbimin me paratë e mia pasi e di se sa e vështirë mund të jetë t'i besosh një shkëmbimi kriptosh në fillim, kështu që unë i vendos paratë e mia aty ku është fjala për t'ju dhënë një përmbledhje të plotë dhe të paanshme të platformës së tregtimit. Fushat thelbësore që do të mbuloj janë; siguria, përvoja tregtare, depozitat dhe tërheqjet dhe mbështetja e klientit. Gjithsesi, mjaft nga hyrja, le të hyjmë në rishikim.