StormGain Hap llogari - StormGain Albania - StormGain Shqipëria

Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në StormGain


Si të regjistroni një llogari tregtare

Është jashtëzakonisht e lehtë të regjistrohesh për një llogari tregtare.
  1. Vizitoni faqen e internetit https://app.stormgain.com/ ose klikoni këtu për të krijuar.
  2. Klikoni ose prekni butonin "Krijo një llogari" ose regjistrohuni përmes një rrjeti social në faqen e regjistrimit.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në StormGain
Plotësoni fushat Email, Telefon dhe Fjalëkalim në dritaren që shfaqet. Pas kësaj, konfirmoni regjistrimin duke klikuar/trokitur Vazhdo.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në StormGain
Llogaria juaj është hapur . Filloni të tregtoni tani, mund të blini dhe shisni instrumente kripto në kohë reale.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në StormGain
Nëse dëshironi të përdorni Llogarinë Demo , thjesht kaloni te Llogaria Demo
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në StormGain
Tani keni 50,000 USDT për Tregtim me Llogari Demo.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në StormGain
Nëse dëshironi të tregtoni me llogarinë Real, thjesht depozitoni dhe mund të tregtoni me të.
Si të depozitoni në StormGain

Si të regjistroheni me llogarinë Google

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google , klikoni në butonin përkatës në faqe.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në StormGain
2. Në dritaren e re që hapet, futni numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në StormGain
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në StormGain
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.


Si të regjistroheni me Apple ID

1. Për t'u regjistruar me një Apple ID, klikoni në butonin përkatës në faqe.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në StormGain
2. Në dritaren e re që hapet, futni ID-në tuaj të Apple dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në StormGain
3. Më pas futni fjalëkalimin për Apple ID-në tuaj dhe klikoni “Next”.
Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në StormGain
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në Apple ID tuaj.

Regjistrohuni në aplikacionin StormGain iOS

Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në StormGain
Nëse keni një pajisje celulare IOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular StormGain nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin "StormGain: Crypto Trading App" dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit StormGain për IOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.

Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në StormGain


Regjistrohuni në aplikacionin Android StormGain

Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në StormGain
Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular StormGain nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “StormGain: Bitcoin Wallet Crypto Exchange App” dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit StormGain për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.

Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në StormGain


Regjistrohu në versionin e uebit të celularit StormGain

Si të hapni një llogari tregtare dhe të regjistroheni në StormGain
Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular në ueb të platformës tregtare StormGain, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni për "StormGain" dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit. Ja ku jeni! Tani do të mund të tregtoni nga versioni i uebit për celular të platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Llogaritë islame me tregti pa shkëmbime

StormGain është krenar të shpallë debutimin e llogarive islame në platformën tonë, duke hapur të gjitha mundësitë e botës së kriptomonedhave për klientët tanë myslimanë që dëshirojnë të praktikojnë tregtinë etike sipas bindjeve të tyre fetare.


Kush mund të përdorë një llogari islame StormGain?

Llogaria Islamike StormGain është krijuar për tregtarët e kriptove që nuk janë në gjendje të marrin ose paguajnë shkëmbime për shkak të besimeve fetare. Ju lutemi vini re se StormGain nuk është një institucion fetar; prandaj nuk e merr përkufizimin e Llogarisë Islame si leje për të tregtuar. Ju lutemi verifikoni në mënyrë të pavarur se të gjitha tregtitë tuaja sipas besimeve tuaja.


Çfarë është unike për një llogari islame?

Kufizimet fetare të Islamit e ndalojnë ribanë (kamatën) ose ghararin (bixhozin). Një llogari tregtare islame është një llogari tregtare që është në përputhje me ligjin islam. Prandaj, llogaria islame e StormGain është pa shkëmbim dhe nuk ka interes ose komisione të rikthimit.

Vlefshmëria e kriptomonedhave në filozofinë bankare islame ka qenë një çështje diskutimi midis shumë studiuesve të respektuar. Në fillim, kishte skepticizëm për këtë teknologji të re. Megjithatë, me zhvillimin e të kuptuarit të kriptomonedhave, novatorët myslimanë u përpoqën të krijonin teknologji që do të përputheshin me Sheriatin që nga fillimi i tyre. Për më tepër, ekspertët e bankave islame njohën gjithashtu efektin transformues që teknologjia blockchain dhe kripto mund të kenë në fuqizimin e individëve në botën myslimane, veçanërisht në zonat ku shërbimet tradicionale bankare janë të pazhvilluara ose të padrejta. Në këtë rast, kriptomonedha mund të shihet si e dëshirueshme sipas parimit të maslaha (interes publik).

Vini re se llogaritë islame nuk janë të disponueshme për përdoruesit që tashmë kanë një llogari jo-islame me ne.


Si mund të hap një llogari islame StormGain?

Për të hapur një llogari të drejtpërdrejtë Islame StormGain, klientët myslimanë duhet të regjistrohen për një llogari përmes kësaj faqeje https://promo.stormgain.com/lp/en-en/isl2/ Ju lutemi vini re se ky opsion nuk është i disponueshëm nëse tashmë keni një llogari joislame me ne.


A ka tarifa shkëmbimi ose interesi në llogaritë islamike StormGain?

Nuk ka tarifa shkëmbimi ose interesi. Ne aplikojmë një tarifë administrimi të justifikueshme për administrimin e shpenzimeve përkatëse për të menaxhuar llogarinë tuaj.
Thank you for rating.