Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка во StormGain
Водичи

Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка во StormGain

Демо сметката на платформата технички и функционално е целосна копија на сметката за тргување во живо, освен што клиентот тргува со користење на виртуелни средства. Средствата, понудите, индикаторите за тргување и сигналите се целосно идентични. Така, демо сметката е одличен начин за обука, тестирање на сите видови стратегии за тргување и развивање на вештини за управување со пари. Тоа е совршена алатка која ќе ви помогне да ги направите првите чекори во тргувањето, да видите како функционира и да научите како да тргувате. Напредните трговци можат да практикуваат различни стратегии за тргување без да ги ризикуваат своите пари.
Што е StormGain? Прегледајте ја платформата за тргување со крипто во 2024 година
Водичи

Што е StormGain? Прегледајте ја платформата за тргување со крипто во 2024 година

StormGain е платформа за крипто тргување која има за цел да го направи тргувањето достапно и лесно за секого. StormGain.com е основан во 2019 година и има ексклузивно партнерство со Њукасл ФК, фудбалски клуб со седиште во Велика Британија. Размената има убав интерфејс и според мое мислење, има добри шанси да донесе крипто тргување до мејнстрим публиката. Проширувајќи го ова малку, би сакал да истакнам дека на луѓето кои се нови во крипто индустријата понекогаш им е тешко да користат многу размени (како BitMEX на пример), бидејќи тие можат да бидат обемни и сложени, но StormGain го стави корисничкото искуство во првите редови на нивните операции со цел да се промени ова. Трговците сакаат некои сериозни потпори за тргување со најпопуларните криптови во светот. Постојат бројни крипто-размени за избор, но StormGain нуди уникатни карактеристики што го издвојуваат од пакетот. Криптовалутите станаа попопуларни, но многу крипто-размени едноставно не нудат нормални алатки за тргување како што се граничните нарачки. StormGain создаде целосно опремена платформа за тргување која оди подалеку од едноставните занаети. Употребата на потпора станува се почеста во светот на крипто тргувањето. Не секоја платформа за тргување со крипто со потпора е создадена еднаква. Некои се збунувачки за користење, а други платформи може да бидат многу скапи за користење. StormGain нуди некои од најдобрите стапки за занаети со крипто со потпора, како и целосен пакет алатки за тргување. Исто така, има некои прилично слатки додатоци кои се нудат, како и лесно отворање сметка. Во овој преглед, ќе ви покажам сè што треба да знаете за StormGain. Јас лично ја тестирав размената со мои пари бидејќи знам колку е тешко да се верува на крипто берза на почетокот, па затоа ги ставам парите таму каде што ми се уста за да ви дадам целосен, непристрасен преглед на платформата за тргување. Основните области што ќе ги покривам се; безбедност, искуство со тргување, депозити и повлекувања и поддршка на клиентите. Како и да е, доста од воведот, ајде да влеземе во прегледот.