O le a le StormGain? Toe iloilo le Crypto Trading Platform i le 2024

O le a le StormGain? Toe iloilo le Crypto Trading Platform i le 2024
StormGain o se faʻasalalauga faʻatautaia crypto e faʻamoemoe e faʻafaigofie fefaʻatauaʻiga ma faigofie mo tagata uma. StormGain.com na faavaeina i le 2019 ma e iai sana paaga faʻapitoa ma Newcastle FC, o le UK Football Club. O le fefaʻatauaʻiga o loʻo i ai se atinaʻe manaia ma i loʻu manatu, e iai se avanoa lelei e aumaia ai fefaʻatauaʻiga crypto i se au maimoa masani. I le faʻalauteleina o lenei mea itiiti, ou te fia faʻailoa atu o tagata fou i le crypto alamanuia o nisi taimi e faigata ai ona faʻaogaina le tele o fefaʻatauaiga (pei o BitMEX mo se faʻataʻitaʻiga) aua e mafai ona tele ma faigata, ae ua tuʻuina atu e StormGain le poto masani a le tagata. i le pito i luma o latou gaioiga ina ia mafai ai ona suia lenei mea.

E manaʻomia e le aufaioloa se faʻalavelave matuia e mafai ona fefaʻatauaʻi i cryptos sili ona lauiloa i le lalolagi. E tele fefaʻatauaʻiga crypto e filifili mai ai, ae o StormGain e ofoina atu uiga faʻapitoa e tuʻu ese ai mai le pusa.

Cryptocurrencies ua sili atu ona lauiloa, ae o le tele o fefaʻatauaʻiga crypto e le ofoina atu mea faigaluega masani tau fefaʻatauaʻiga e pei o tapulaʻa poloaiga. StormGain na fausia se faʻailoga faʻapitoa tau fefaʻatauaʻiga e sili atu nai lo fefaʻatauaiga faigofie.

O le faʻaaogaina o le leverage ua sili atu ona taatele i le lalolagi o fefaʻatauaiga crypto. E le'o fa'atusa uma fa'avae fefa'ataua'iga crypto fa'atauva'a. O nisi e fenumiai e faʻaoga, ma isi faʻavae e mafai ona taugata tele e faʻaoga.

O le StormGain e ofoina atu nisi o tau sili ona lelei i luga o fefaʻatauaʻiga crypto, faʻapea foʻi ma se seti atoa o meafaigaluega tau fefaʻatauaʻiga. O lo'o iai fo'i nisi fa'aopoopoga matagofie o lo'o ofoina, fa'apea fo'i ma le faigofie o le tatalaina o tala.

I lenei iloiloga, o le a ou faʻaali atu ia te oe mea uma e tatau ona e iloa e uiga i StormGain. Ua ou suʻeina patino le fesuiaiga i laʻu lava tupe ona ou te iloa le faigata tele ona faʻalagolago i se fesuiaiga o le crypto i le taimi muamua, o lea ou te tuʻu ai laʻu tupe i le mea o loʻo i ai loʻu gutu e tuʻuina atu ia te oe se iloiloga atoatoa, le faʻaituau o le faʻatautaia o fefaʻatauaiga. O vaega autu o le a ou aofia ai; saogalemu, tomai tau fefa'ataua'iga, teu & tala'i & lagolago tagata fa'atau. Ae ui i lea, ua lava le folasaga, tatou oʻo i le iloiloga.


E saogalemu le StormGain?

Ae e te leʻi faʻaogaina soʻo se fesuiaiga o tupe crypto, e taua tele lou faia o laasaga e iloilo ai le saogalemu / faʻamaonia ina ia mautinoa o le a malupuipuia au tupe pe a e filifili e faʻaoga le fesuiaiga. E le gata e tatau ona e vaʻavaʻai i le kamupani o loʻo i tua o le fesuiaiga, ae faʻapea foʻi ma tulaga saogalemu o loʻo ofoina atu i luga o le fesuiaiga lava ia. O lea la, e saʻo le StormGain?

Ioe, StormGain o lo'o fa'atatauina ose fa'afesuia'iga fa'atauva'a saogalemu ona o le laititi o le fa'amalamalamaga ma le tele o fa'amatalaga saogalemu i totonu.

I le isi itu, o le kamupani i tua o le StormGain e tumaoti mo soʻo se mafuaʻaga. E mafai ona avea lenei mea ma faʻafitauli mo nisi tagata e ui lava na ou talanoa patino i sui o le 'au ma iloa i latou i o latou igoa, o lea ou te lagona le mautinoa o fefaʻatauaʻiga iina ona o loʻo i ai pea se laina o fesoʻotaʻiga avanoa. I le faaopoopo atu i lenei, StormGain's CEO; Alex Althausen e manino ma malosi i luga o ala o faasalalauga lautele lea e atili ai ona ou mautinoa o le fesuiaiga e saogalemu e faʻaoga.

O le agai atu i luga o faʻamatalaga saʻo o le saogalemu, o loʻo i ai mea taua uma ou te vaʻavaʻai i ai i se fefaʻatauaʻiga crypto. E aofia ai le 2FA mo SMS uma ma Google Authenticator faʻapea foʻi ma faʻamatalaga faʻamatalaga ma le teuina o tupe malulu mo pusa crypto faʻapipiʻiina a StormGain. Ou te fiafia foi i le mea moni o StormGain o loʻo tuʻuina atu fautuaga autu mo le saogalemu i luga o la latou upega tafaʻilagi e fesoasoani ai i tagata fou e faʻamautu a latou tala.

E tusa ai ma vaega o le faʻaleleia atili mo le saogalemu o tagata faʻaoga i StormGain, ou te manaʻo e vaʻai i faʻamatalaga ulufale e ala i imeli ma sili atu le manino ma le kamupani i tua o le fesuiaiga.

I le aotelega, ou te fiafia i le fai atu o StormGain o se fesuiaiga saogalemu e faʻaaoga, e ui lava ou te fautuaina e siaki oe lava ma fai sau lava filifiliga i le mataupu - o lau tupe, ae le o aʻu! Ou te le manaʻo e faʻalogo faʻamalosi tele ma ou te manaʻo e faʻailoa atu iinei na ou faia ni tupe teu manuia, faʻaulu ma fefaʻatauaiga i luga o le fesuiaiga, ina ia mafai ona e faʻaogaina lena faʻamatalaga e pei ona e faia.

StormGain E iai Meafaigaluega Maualuluga mo Faioloa Matuia

O fefa'ataua'iga manuia e mana'omia ai meafaigaluega sa'o mo le galuega. StormGain fausia se meafaigaluega sili i lona tulaga tau fefaʻatauaʻiga, ma aofia ai ma nisi faʻaopoopoga e te le mauaina i se isi mea. O le faʻavae ua faia mo tagata faʻatau oloa e manaʻo e faʻaogaina le leverage ma e mafai ona faʻaogaina se tulaga faʻapolofesa ua setiina.

StormGain e faʻavae i luga o fefaʻatauaʻiga o tupe maua crypto e faʻamaonia e le teuina i luga ole USDT ile teugatupe a le kalani. O le mea moni, pau lava le mea e fai e le faioloa o le teuina o le 50 USDT i totonu o la latou teugatupe, ma o le a mafai ona latou faʻaaogaina lena aofaʻi e oʻo atu i le 100 taimi.

O le faʻaaogaina o le leverage e faʻateleina ai le lamatiaga o le gau, ae faʻateleina ai soʻo se tupe maua mai se fefaʻatauaiga. O le StormGain o loʻo i ai le laʻititi laʻititi o fefaʻatauaiga o le 10 USDT, lea e mafai ona faʻaaogaina i le 1000 USDT le tau o le cryptocurrency.

O maualuga maualuga o le leverage e mafai ona lamatia mo faioloa le poto masani, ma e manaʻomia ni taʻiala mautu o le puleaina o lamatiaga e tumau ai le solvent.

StormGain Resitala

O tulafono faatonutonu a le KYC o se mea sili mo le pisinisi crypto, Ae paga lea, o le tele o fefaʻatauaiga o crypto ua leiloloa tagata faʻatau ona e tatau ona latou faʻaliliu ese tagata mo mafuaaga faʻatonutonu. StormGain e faigofie ona tatala se teugatupe, ma latou te manaʻomia a latou tagata faʻatau e iai se tuatusi imeli, ma se tupe maualalo ole 50 USDT.

Ole faiga ole resitala ile StormGain e matua faigofie lava. E mafai ona e fefaʻatauaʻi ma le 100x leverage i StormGain i lalo ifo o le 24 itula.
  1. Alu ile upegatafa'ilagi iinei
  2. Ulufale lau tuatusi imeli
  3. Filifili se upu faataga
  4. Ulufale le code promo PROMO25 e maua ai le $25 USD fa'afeiloa'i ponesi
  5. Talia tuutuuga ma fa'amaonia e le o oe o se sitiseni Amerika
  6. Kiliki 'Create Account'
  7. Fa'amaonia lau tuatusi imeli e ala i le kiliki i luga o le so'oga na lafo i lau imeli

O le a le StormGain? Toe iloilo le Crypto Trading Platform i le 2020


StormGain Deposits Withdrawals

E faigofie le teuina ma le talaina i totonu o Stormgain, naʻo le filifili lau aseta manaʻomia ma lafo tupe i le tuatusi atotupe.

O le a le StormGain? Toe iloilo le Crypto Trading Platform i le 2020


StormGain Totogi

I le faaopoopo atu i le faigofie o le tatalaina o tala, StormGain e maualalo totogi mo fefaʻatauaiga crypto. Faʻalagolago i le crypto e te filifili e fefaʻatauaʻi, StormGain tau i le va o le 0.15% ma le 0.5% mo le tulaga. O totogi a StormGain e ogatasi ma isi fefa'ataua'iga mata'utia, ma tu'u ai le tele o avanoa mo tupe mama.

Totogi fa'afesuia'i vave ma lapo'a la'ititi laititi e fa'apea:

O le a le StormGain? Toe iloilo le Crypto Trading Platform i le 2020

Komisi Fefa'ataua'iga a Crypto, fa'atele la'ititi ma le maualuga ma Swap Fa'atau ma Fa'atau Fa'atau atu tau i aso ta'itasi e fa'apea:

O le a le StormGain? Toe iloilo le Crypto Trading Platform i le 2020 O le a le StormGain? Toe iloilo le Crypto Trading Platform i le 2020

Totogifuapauina mo Tupe Teu ma Talai Mai o lo'o otootoina e faapea:

O le a le StormGain? Toe iloilo le Crypto Trading Platform i le 2020


StormGain Trading Platform

E pei o le tele o fefaʻatauaiga crypto, StormGain na mamanuina a latou lava faʻavae. O lo'o fa'aalia ai fa'atonuga fa'atapula'a, e pei o fa'atonuga e taofi-mautu ma ave-tupe, fa'apea fo'i ma isi mea faigaluega aoga.

E pei ona mafai ona e vaʻai iinei, StormGain o loʻo i ai se tasi o mata sili ona lelei o fefaʻatauaʻiga ua matou vaʻaia, o tau lata mai o loʻo faʻaalia i le agavale ma le meafaigaluega fefaʻatauaʻiga filifilia o loʻo faʻaalia i le ogatotonu ma lau atotupe paleni i le taumatau. I lalo ifo o le siata autu o loʻo faʻaalia ai au fefaʻatauaʻiga ma lalo ifo o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e faʻaalia ai fefaʻatauaʻiga malosi i luga o le faʻatau ma faʻatau atu itu.

O le a le StormGain? Toe iloilo le Crypto Trading Platform i le 2020

Ina ia faia se fefaʻatauaʻiga, naʻo le kiliki i le "Tatala se Fefaʻatauaʻiga Fou" faʻamau ma e mafai ona e tuʻuina i totonu o le faʻamalama faʻamalama e tatala. O le mea lea e mafai ona e faʻaogaina ai le leverage ma faʻapipiʻi foi se taofi gau ma isi.

O le a le StormGain? Toe iloilo le Crypto Trading Platform i le 2020

StormGain fausia faʻailoga fefaʻatauaʻiga i totonu o lona faʻavae, lea e tulaga ese. O se AI algo maualuga o le a fesoasoani i le StormGain tagata faʻatau e nofouta i soʻo se avanoa e tulaʻi mai ma faʻasalalauga otometi fefaʻatauaʻiga. E tele isi algos e iai, ae o le tele o na mea e tau ai se mea e fa'aoga.

O loʻo iai foʻi se telefoni feaveaʻi atoatoa mo tagata StormGain e mafai ai ona latou faʻaogaina le faʻavae mai soʻo se masini Android poʻo iOS. O le app e matua leai se totogi, ma o le a tuʻuina atu foi faʻasalalauga maketi ma siata fefaʻatauaʻiga.


StormGain atotupe

StormGain o loʻo ofoina atu se atotupe crypto sili ona gafatia mo le leai o se totogi. Afai o loʻo e suʻeina se atotupe crypto e fesoʻotaʻi atu i se fefaʻatauaʻiga maualuga, o le StormGain Wallet e aoga le vaʻai. I le faʻaopoopoga i se fesoʻotaʻiga tuusaʻo ma le fesuiaiga o StormGain, o le atotupe StormGain e mafai ai e tagata faʻaoga ona lafo ma maua saʻo crypto, faʻatasi ai ma nisi o mea sili ona saogalemu.

O le atotupe StormGain e lagolagoina uma cryptos tetele, ma e le tu'uina atu le pule o ki patino i StormGain. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le alu i le vaega atotupe o le StormGain website e sii mai ai le atotupe saoloto ma faʻamaeʻa le faagasologa o le resitalaina.


Stormgain Leveraged Crypto Fefaatauaiga

StormGain ofo atu soʻo se tasi e manaʻo e umia cryptos, pe fefaʻatauaʻi i latou i le faʻaogaina o le tele o galuega. I le faaopoopo atu i le ofoina atu o le aufaioloa 100x leverage i Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ripple, ma Litecoin, e tuʻuina atu ai foʻi i le aufaioloa mea faigaluega faʻapitoa e faia ai fefaʻatauaiga sili.

Crypto-specialist brokers e pei o StormGain atonu o se filifiliga sili atu mo le crypto leveraged crypto fefaʻatauaʻiga nai lo a latou paaga faʻatau CFD fiat.

O le tele o kamupani fa'atau CFD tele i le lalolagi o lo'o ofoina atu nei fefa'ataua'iga fa'atau crypto, ae o tu'utu'uga o lo'o ofoina atu e le aufaioloa e eseese tele i le va o faioloa e pei o StormGain, ma le fiat-centric CFD brokers.

O le le mautonu i maketi crypto ua avea ai i latou ma nofoaga lelei mo fefaʻatauaiga. Ua mamanuina e StormGain se faʻavae e mafai ai e le aufaioloa ona amata vave, ma aunoa ma le tele o tupe. E ui e fou le kamupani, o le seti seti na latou faia e matua gafatia.

E taua tele le aʻoaʻoina pe faʻafefea ona pulea tulaga lamatia pe afai e te fuafua e faʻaaoga le leverage e fefaʻatauaʻi ai i soʻo se maketi. StormGain ofo atu i le aufaioloa mea faigaluega uma latou te manaʻomia e nofo saogalemu ai ma maua ni tupe mama tele pe a faʻagasolo le maketi ia i latou.

Soʻo se faioloa o loʻo sailia se auala e faʻaoga atili ai le faʻaogaina i la latou fefaʻatauaʻiga e tatau ona toe iloilo uma foliga o loʻo ofoina mai e StormGain, ma filifili pe o le fesuiaiga saʻo mo latou manaʻoga. E leai se masalosalo o StormGain e ofoina atu se auaunaga tulaga ese lea e ono maua e le tele o faioloa crypto le aoga.


Leveraged Crypto Trading o se Maketi Fa'apitoa

Le tele o tagata fai pisinisi CFD ua ulufale i le maketi fefa'ataua'iga o le crypto, ae o le to'atele latou te le ofoina atu ituaiga o fa'amatalaga e tu'uina atu e StormGain i ana tagata fa'atau.

Aʻo leʻi faia le filifiliga i luga o se tagata fai pisinisi mo le faʻaogaina o fefaʻatauaiga crypto, o se manatu lelei le eli i totonu o mea faʻapitoa. O le tele o le fiat CFD brokers latou te le ofoina atu le maualuga o le leverage i oloa crypto (tusa lava pe latou te ofoina atu le 100x+ leverage i isi maketi).

Ole tele ole CFD brokers e fa'atapula'aina fo'i tupe ile fiat options. Mo tagata faʻaoga crypto, e le o se mea e sili ona lelei, o le mafuaʻaga lea o le filifilia o tagata fai pisinisi e talia faʻailoga e pei o le USDT e maua ai le tele o lagona.

O le faigofie o le tatalaina o tala o se isi faʻaopoopoga tele ma StormGain, ma e toetoe lava o soʻo se tasi e iai ni faʻatau crypto o le a mafai ona maua mai le USDT e ala i se isi fefaʻatauaʻiga crypto. A oʻo mai i tuʻutuʻuga, tau, faʻapea foʻi ma le fetuutuunaʻi, StormGain o loʻo i ai le tele o tagata faʻatau CFD fiat e sasa mo fefaʻatauaiga crypto.


Leverage ma Limit Orders e Galulue Faatasi

Fefa'ataua'iga ma leverage e sili atu le lamatia nai lo le fa'aogaina o se tupe fa'atupeina e 100%. StormGain faʻaopoopo faʻatonuga faʻatapulaʻa i lona faʻavae, ma e sili atu le saogalemu o fefaʻatauaʻiga maualuga. O ituaiga e lua e sili ona taatele o faʻatonuga faʻatapulaʻa o le taofi-mauilalo ma ave-tupe, ma StormGain fausia uma i totonu o lona tulaga.


Poloaiga Taofi-Mauina

O le faʻaaogaina o le leverage o lona uiga o loʻo faʻaaogaina e le faioloa se tele o latou tupe faavae e faʻamautu ai se tulaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o le leverage o le 5x o lona uiga o loʻo faʻaaogaina e le faioloa faʻalima taimi le aofaʻi o loʻo i totonu o latou teugatupe e fefaʻatauaʻi ai. Afai e alu le fefaʻatauaʻiga, o le a faʻalima taimi le maualuga o tupe mama, ae o le faʻafeagai e moni foi.

So'o se taimi lava e tatalaina ai se fefa'ataua'iga leverage, o se manatu lelei le i ai o se fa'atonuga e taofi le leiloa. O le fa'aaogaina o le leverage e aunoa ma se fa'atonuga e taofia le leiloa e mata'utia, ma e mafai ona o'o atu ai i tupe gau e sili atu nai lo le aofa'i o tupe i totonu o se fa'amatalaga tau fefa'ataua'iga.


Poloaiga Ave-Afi

E le mana'omia tele se laki e fa'aluaina ai lau tupe i le fa'atauga fa'atau.

Pe a alu se fefa'ataua'iga fa'atauva'a i le auala o lo'o fa'amoemoe i ai le faioloa, e vave fa'aopoopo le tupe maua. O le fa'afitauli, o maketi e mafai ona fe'avea'i. E oʻo atu i le taimi e toe foʻi ai se faioloa i le faʻatautaia o fefaʻatauaʻiga, o le tele o tupe maua mai se fefaʻatauaʻiga crypto e mafai ona oʻo mai ma alu ese.

O fa'atonuga o tupe maua e pei o le fa'afeagai o se fa'atonuga fa'aletonu.

A tatala se fefa'ataua'iga, o se manatu lelei tele le i ai o se manatu po'o le a le tulaga e talafeagai mo le su'eina o tupe mama. Afai e faʻaaogaina e se faioloa le 100 USDT e tatala ai se 50x leveraged tulaga i le BTC i le $ 6,000 (aofaʻi o le 5,000 USDT aoga o le BTC, poʻo le 0.833 BTC), o le tau o le BTC o le a naʻo le siitia i le $ 6,145 mo le faioloa e faaluaina a latou tupe teufaafaigaluega.

E ala i le tuʻuina atu o se faʻatonuga tupe maua i le $ 6,150 mo le BTC pe a tatalaina le fefaʻatauaʻiga, o le a mautinoa e le faioloa o le a latou faia se fefaʻatauaʻiga lelei pe a alu le maketi i le itu latou te manatu ai.

O nisi o fefa'ataua'iga crypto e le lagolagoina le fa'atapula'aina o fa'atonuga, o lona uiga o tupe gau e faigofie lava ona mou atu le pulea, ma o tupe maua e mafai ona le iloa!


E sa'o mo oe le Leveraged Crypto Trading?

Leveraged trading e mafai ona avea ma se gaioiga lamatia, ma o le a le fetaui lelei mo faioloa uma. E i ai nisi mea taua e tatau ona mafaufau i ai ae e te leʻi filifili e faʻaaoga le leverage, e oʻo lava i se tagata fai pisinisi faʻapitoa e pei o StormGain.


E te Iloa Fa'afefea ona Pulea Tulaga Mata'utia?

O le puleaina o tulaga lamatia atonu o le manatu sili lea ona taua mo se faioloa o loʻo faʻaaogaina le leverage e malamalama ai. Fa'apea o lo'o e fa'aogaina le 20x leverage, ma o lo'o fa'aogaina le tau atoa o lau tala e fa'amautu ai le tulaga.

Afai o le tala e aoga ile 100 USDT, ole tulaga e aoga ile 2000 USDT. Seʻi tatou faʻapea foi o le tulaga o loʻo i le BTC, ma o le tau faʻatau o le BTC e $10,000 USD. Faatasi ai ma le 20x leverage 100 USDT o le a faʻatau ai le 0.2 BTC, ma o le tulaga o le a faʻaumatia i le tau o le na o le $ 500 i le tau BTC.

O le a'afiaga o fefa'ataua'iga ma le tele o le leverage e matua'i moni lava, lea e avea ai le ulufale atu i le fefa'ataua'iga ma ni faiga fa'atapula'a lelei o lo'o fa'atulagaina o se vaega taua o le fefa'ataua'iga. O poloaiga taofi-loss atonu o le mea sili lea ona taua e malamalama i ai, ma o le filifilia o tulaga e faʻamautu ai lau faʻamatalaga faʻamaufaʻailoga o le a taofia ai oe fefaʻatauaʻiga i se taimi umi.


Legging i se tulaga leverage

O se tasi o taʻiala sili mo le fatuina o se tulaga leverage e taʻua o le 'legging in'. Nai lo le tatalaina o se tulaga ma tupe faavae uma o loʻo ia te oe i lau faʻamatalaga, e mafai ona e tatalaina se tulaga laʻititi, ma vaʻai pe alu le maketi i lou fiafia.

O le mea sili ona lelei i le legging i se tulaga tele, leveraged o le afai e sese lau vaʻaiga i luga o le maketi, o le aofaʻi o tupe e leiloa o le a sili atu ona laʻititi.

E leai se auala e iloa ai pe o le a tulaʻi pe pa'ū maketi, ae o le taimi lava e te maua ai le poloaiga taofi-loss, o le a manino mai e te le saʻo. O le fesili moni o le: o le a le tele o tupe faavae tau fefaʻatauaʻiga e te manaʻo e leiloa pe a e maua le faʻatonuga o maketi 100% sese?

E mafai ona e mafaufau i le tulaga muamua e te faia pe a tuʻu i totonu o le maketi o se suʻega o lau faʻamatalaga tau fefaʻatauaʻiga. So'o se faioloa e tatau ona i ai se manatu po'o fea le itu o le a alu i ai le maketi pe a latou ulufale i se tulaga, ma o sina tulaga muamua e mafai ona fesoasoani e fa'amaonia le fa'amaoni o lena manatu.

Afai e alu le avanoa amata i le auala e te faʻamoemoe ai, e mafai ona e faʻaopoopo i le tulaga. O se manatu lelei tele le i ai o se fuafuaga tau fefaʻatauaʻiga ina ia e iloa le tele o mea e te manaʻo e faʻaopoopo, ma o le a le maualuga. O le fa'aopoopoina o le tele o le leverage a'o fa'agaoioi le tulaga e te fiafia i ai e mafai ona maua ai ni tupe mama tele, o lea 'aua ne'i galo e fa'aoga polo-poloaiga e loka ai tupe maua.


Crypto Maketi e mafai ona avea ma nofoaga sili ona lelei e faʻaoga ai le leverage

Cryptos e foliga mai e maualuga le faʻatonuga pe a tulaʻi pe paʻu i le tau.

O le faʻatupuina o Bitcoin mai ona maualalo lata mai e maua ai se faʻataʻitaʻiga o le lelei-leveraged tulaga e mafai ona galue i le maketi crypto. O le taimi lava na paʻu ai le BTC mai le fefaʻatauaʻiga o loʻo mau i totonu talu mai le tuai o le 2018, o lona tau na vave alu i luga i le $ 10,000 USD.

Se'i o tatou va'ai i le siata o lo'o i lalo, ma fa'ailoa nisi o la'asaga autu e fa'aalia ai le lelei o le leverage e mafai ona aoga mo se faioloa crypto.

O le a le StormGain? Toe iloilo le Crypto Trading Platform i le 2020

Mai se vaaiga tau fefaʻatauaʻiga, o le osofaʻiga tele a le BTC mai le $ 4,000 USD tulaga ia Aperila o le 2019 o le taimi lea e faʻateleina ai i se fefaʻatauaʻiga faʻatau.

E manana'o tagata uma e o'o i le pito i lalo, ae e le'i tupu. O le su'eina o va'aiga tetele i luga o le voluma tele o se auala lelei e va'ai ai se suiga i le maketi, ma o le mea tonu lava lena na tupu ina ua pa'u le BTC mai le $4,000 USD i le $5,000 i luga o nisi o fefa'ataua'iga sili ona maualuga o le tausaga.


Alu i totonu ma Pipiimau

Afai tatou te vaʻavaʻai i le taimi i le va o Aperila ma Me o le 2019, e faigofie lava ona vaʻai i se nofoaga lelei e ulufale ai i se maketi siʻitia. O tau o le BTC e leʻi pa'ū tele i lalo o le $5,000 i lena vaitaimi, ma latou te leʻi siitia i luga o le $5,500 i se aofaiga tele.

O le fa'aaogaina o le leverage o lona uiga o le sa'o o le fa'aulufale i se fefa'ataua'iga. Afai e faʻatau e se faioloa le BTC i le va o le $ 5,000 ma le $ 5,500 ona faʻaopoopoina lea i lo latou tulaga aʻo agai i luga le maketi, o le taunuuga o le a tele tupe mama. E leai se auala e iloa ai o le a tulaʻi mai se maketi. O le fa'aogaina o le legging strategy e fa'aitiitia ai tupe gau, ma e mafai e le aufaioloa ona fa'amaonia e moni lava le si'itia o le maketi.

A o faʻamalieina se tulaga i le tau, o le aofaʻi o le leverage e mafai ona faʻaaogaina e faʻateleina foi. Ona o le StormGain e faʻatagaina le faʻaogaina o le leverage e oʻo atu i le 100x teu tupe faavae, mo $ 1 USDT i le tau e talisapaia e se tulaga, e mafai ona faʻaopoopo le $ 100 USDT i se fefaʻatauaiga.

O le tilotilo i le siata o loʻo i luga o loʻo faʻaalia ai ia i tatou o le taimi lava e toe gau ai le tau o le BTC i luga o le tele o le voluma i le ogatotonu o Me o lenei tausaga, o soʻo se avanoa e faʻavaeina i tulaga maualalo o le a oso i luga le tau, ma e puipuia foi mai tau maualalo e ono mafua ai. fa'atonuga fa'aletonu.


Tulaga le lelei

Faigofie ole fa'aoga

9

Tauleleia

8

Totogi

8

Lagolago tagata fa'atau

8.5

Auala totogi

8.5

TOTOGI

CONS

  • Leverage maualuga: E oʻo atu i le 200x o loʻo ofoina atu.
  • Malamalama atoatoa: O faʻamatalaga tau fefaʻatauaʻiga o loʻo avanoa i luga o le StormGain platform. O faʻamatalaga e aofia ai le taimi o fefaʻatauaiga, atunuu, le cryptocurrency fefaʻatauaʻiga, ma le ituaiga fefaʻatauaiga.
  • Fa'ataunu'u fefa'ataua'iga vave.
  • Totogi maualalo faatauva.
  • Puleaina o Tulaga Lamatia: O meafaigaluega fa'apitoa mo le fa'afoeina o tulaga lamatia o lo'o tu'uina atu e lagolago ai le aufaioloa ma le aufaipisinisi. O le StormGain 'au e tuʻuina atu foi Faʻailoga Fefaʻatauaʻiga i taimi masani, i le aso atoa.
  • Fa'amatalaga fa'amatalaga: O lo'o avanoa se fa'amatalaga tau fefa'ataua'iga mo le aufaipisinisi ma le aufaioloa e masani ai ile tulaga.
  • Crypto Wallets: O le aofaʻi o 6 crypto atotupe o loʻo avanoa i luga o le StormGain platform, faʻafaigofie tupe teu i cryptos sili ona lauiloa. E le gata i lea, o le tulaga e teu ai cryptocurrencies i pusa malulu, puipuia tagata teu tupe ma tagata faʻatau oloa mai tagata taʻavale ma gaoi.
  • Fa'amauina vave: Le resitalaina e na'o ni nai sekone e mana'omia ai se tuatusi imeli ma le fa'aupuga.
  • 24/7 Customer Support
  • Feavea'i Fe'avea'i: O le StormGain platform e fetaui ma masini feavea'i ma e mafai ona la'u mai i luga ole Faleoloa ma Google Play.
  • Polokalama Faamaoni.
  • Tului i tupe teu.
  • 0% Fesuia'i mo Fefa'ataua'iga Aso.
  • Le fa'atulafonoina

  • Fa'atapula'a avanoa tau tupe

  • Cryptocurrency na'o, leai se forex, oloa po'o fa'asoa

  • Leai ni fa'avae MetaTrader

  • Leai ni tagata fa'atau mai Amerika, Kanata i isi atunu'u

  • Leai ni meafaigaluega tau fefa'ataua'iga fa'aopoopo


Fa'ai'uga

StormGain o se tasi i le vaega toaitiiti o fefaʻatauaʻiga crypto lumanaʻi e ofoina atu fefaʻatauaʻiga crypto maualuga. E tele filifiliga mo fefaʻatauaʻiga crypto, ae faʻaitiitia filifiliga pe a faʻaopoopo le filifiliga o le maualuga maualuga i le lisi o foliga manaʻomia.

O se tasi o vaega pito sili ona lelei e uiga i le StormGain platform o le tele lea o faʻamatalaga tau fefaʻatauaʻiga e aofia ai le kamupani i tala uma. E le gata ina fa'atapula'aina e le fa'avae fa'atonuga, e tu'uina atu ai fo'i i ana tagata fa'atau fa'ailoga fa'atauga fa'atupuina AI.

StormGain e faigofie tele foi ona taulimaina pe a oʻo mai i le tatalaina o se teugatupe. E leai ni pa puipui i fefa'ataua'iga ma StormGain, tusa lava pe e te nofo i se atunu'u e masani ona le lagolagoina e isi fefa'ataua'iga. Pau lava le mea e te manaʻomia o le 50 USDT, ma le tuatusi imeli, ma ua e seti uma.

Pau lava le itu fa'aletonu o le tulaga e le'i iai mo le umi e pei o le tele o isi fefa'ataua'iga tetele. Atonu e taua pe leai foi lenei mea ia te oe, ae o se mea e mafaufau i ai. O loʻo i ai isi fefaʻatauaʻiga crypto e ofoina atu fefaʻatauaʻiga maualuga ma e umi atu le faʻamaumauga o le tuʻuina atu o auaunaga tau fefaʻatauaʻiga ia latou tagata faʻatau.

StormGain o loʻo ofoina atu foi se atotupe crypto e leai se totogi i tagata lautele. O le atotupe StormGain e mafai ona faʻaaogaina e soʻo se tasi, tusa lava pe latou te le manaʻo e fefaʻatauaʻi i luga o le tulaga. O se atotupe e leai se totogi, fa'aalia atoatoa, crypto o se ofo tele ma fa'aopoopo i le igoa lelei o le kamupani.
Thank you for rating.